Final Lliga Estiu: victòria incontestable de Caf. Dulce Neus

Aluminios Es Baluard, campió de la Lliga Primavera 2012, no va poder revalidar el títol davant Caf. Dulce Neus.

La Gran Final disputada entre Cafeteria Dulce Neus (1r clas. Grup 5) i Aluminios Es Baluard (2n clas. Grup 3) va acabar amb un contundent 9 a 1 a favor dels primers. Partit intens i igualat fins que l’equip de Cafeteria Dulce Neus va marcar el seu tercer gol i provocà que els jugadors d’Aluminios Es Baluard baixessin els braços fins el final del partit.

Pel que fa al partit pel 3r i 4t lloc, va ser diputat entre dos vells amics, Frutos Suecos i Génova Classics (1r i 3r clas. Grup 1). La victòria final va ser pels primers amb el resultat de 3 a 1. En aquest partit no vàrem poder gaudir de la presència del novament Màxim Golejador, Pedro Fco. Morales Sureda (Frutos Suecos) amb 41 gols.

Al Play Off de 2a Categoria, l’equip Inter-Pol va tornar repetir victòria en un partit molt emocionant contra l’equip sd-a.com i que es va decidir amb gol d’or a la pròrroga (2-1). En aquest partit va destacar l’actuació del Porter Menys Golejat, José Antonio Vicho Muñoz (sd-a.com), premi compartit amb el porter de Bizz & Buzz, Edgar Piña Serrano, amb 1’55 gols per partit. El partit pel 3r i 4t lloc va ser jugat pels equips Bar Sa Plaça i Green Team. Partit molt igualat on el Bar Sa Plaça va capgirar el marcador i s’emportà la victòria amb el resultat de 3 a 2.


Al Play Off de 3a Categoria, l’equip Compro Oro Plaça Progreso també va repetir triomf guanyant de manera clara contra els All Blacks (5-2). Mentre que al partit per al 3r i 4t lloc, la victòria va ser per a M.B. McCorhan contra Sporting Traumas (2-1).

Finalment cal destacar al Jugador Més Valorat (MVP) que va ser en Benjamín Rodríguez Nebreda (Cosegur Balear) amb 32 punts. I també ressaltar a l’equip que va repetir premi al Fair Play, Olímpic de Massanella amb cap targeta en tot el campionat.

Enhorabona a tots els participants a la Lliga d’Estiu 2012!

Galeria de fotos

Premis:
4d.2 Si un equip o jugador no es presenta a la recollida d’un premi, s’entén que hi renúncia i perd el dret a rebre’l.

Abonaments:
Tots els jugadors dels equips premiats que així ho desitgen poden passar per la recepció de CampusEsport i donar d'alta el seu abonament.
Us recordem que els abonaments són intransferibles i que la seva durada es limitada. Són vigents a partir del dilluns següent al seu lliurament en la entrega de premis (15/10/2012).

  • Màxim Golejador
  • Porter menys golejat
  • MVP
  • Fairplay
  • Sancionats
  • Rànquing general
  • Estadístiques
  • Calendari Circuit 7c7
  • Palmarès
  • Historial