Camp de gespa

El camp de gespa de la UIB

El camp de gespa a campusesport ha estat reformat durant l'estiu de 2008. La reforma ha inclós el canvi de la gespa per una de nova generació, aixi com el canvi del sistema de reg i l'acondicionament dels exteriors i els accesos desde els vestuaris


La Gespa

La gespa ha estat instalada per l'empresa Poligras Iberica, i es una gespa sintètica de darrera generació amb monofilament bicolor de 60 mm, Prestige XM60.

A més és important recordar que s'ha respectat la base elàstica existent, que dota al camp d'una amortiguació per garantir la millor qualitat de joc.

 

Les Dimensions

Els camps de futbol 7 tenen la màxima dimensió reglamentaria: 65m x 45m.

El camp de futbol 11 té una dimensió de 100m x 65m.

 

Aclariment sobre el tipus de superfície del camp de futbol de Campusesport i la normativa FIFA:

Com s’informa al nostre web des del moment en que es va instal·lar, la superfície de les nostres instal·lacions és el Prestige XM60.

El mateix tipus de superfície que per exemple té aquest estadi, amb la consideració de dues estrelles FIFA:
City Stadium Trutnov
País: Czech Republic
Ciutat: Trutnov
Club: FK Trutnov
Producte: Prestige XM 60
Fabricant: Fieldturf Inc.
Número d’autorització: AA3412.2
Recomanat per la FIFA:
Des de 30 juny 2011 fins 29 de juny 2012


Aquesta designació ve determinada per una sèrie de factors com són el tipus de gespa, una sèrie de proves i temes relacionats amb la base (bot de la pilota, absorció d’impactes, etc.), que pel que fa a l’ús i destinació del nostre camp no són necessàries.

Quan s’instal·là el camp, un laboratori valencià realitzà unes proves similars a les proves que exigeix la FIFA per a camps d’una estrella. La diferència és que si és volia la estrella FIFA, a més de pagar a un laboratori certificat per ells, s’havia de pagar a la FIFA una quantitat de doblers, així com a un cànon anual per a mantenir aquesta estrella.

Més informació relacionats amb els requisits FIFA
Camps acreditats amb 1 i 2 estrelles