Final Lliga Tardor 13-14: S.Ferriol Nou-Marítimo21 mai es cansa de guanyar

Torna a guanyar la Lliga Tardor després d'emportar-se-la la temporada 12-13.

Els equips Café Okay FC (1r clas. - grup 3) i S.Ferriol Nou-Marítimo21 (2n clas. - grup 5) arribaren a la Gran Final de la Lliga Tardor 13-14 on es va viure un gran partit de futbol amb clares ocasions per als dos equips i amb un resultat molt ajustat (2-3). La bona actuació del guanyador del MVP i màxim golejador de la Lliga, "Manolo" García Mas (Café Okay FC), no va ser suficient per a derrotar un equip sòlid com és el S.Ferriol Nou-Marítimo21.

El partit pel 3r lloc no es va disputar ja que l'equip Bar Media Peseta (2n clas. - grup 3) avisà que no es presentaria a jugar el partit. Per tant, la victòria fou per l'Anima Beach Palma (1r clas. – grup 2) capitanejat pel seu davanter "Tuti" Moreno Valiente.

En el Play Off de 2a Categoria, la final fou disputada per Tango Sport FC i Inter Delfos que presentaren un partit molt renyit on els primers s'emportaren la victòria final per un únic gol (1-0). En aquest partit cal destacar l'actuació d'en Carlos Fernández Fernández (Tango Sport FC) que li va servir per guanyar el premi al 2n classificat al MVP.

Pel que fa al partit pel 3r lloc, els equips Nuevo Darsena i Unión Es Fortí necessitaren arribar a la fatídica tanda de penals després d'acabar el partit en empat a un gol. Nuevo Darsena va estar més encertat i s'emportà el tercer lloc de la 2a Categoria (3-2 als penals).

En el Play Off de 3a Categoria, l'equip Pro Evo guanyà el partit per un clar 3 a 0 contra els Borussi. Mentre que al partit pel 3r lloc, també es va produir un resultat contundent de l'equip Los Morgans contra Nuevo Terminal FC (6-1).

En el Play Off de 4a Categoria, la final fou disputada per Los Chopsticks i Es Recó d'Arxiduc amb victòria per als segons (1-2). A la final de consolació de 4a, Inter-Pol guanyà de manera clara a l'equip Salysburry 04 (6-2).

S'ha de fer una menció especial al 1r classificat del Fair Play: l'equip Rustic-EasyRent, amb només una targeta groga en tota la Lliga.


Finalment cal destacar altres jugadors, a més dels assenyalats anteriorment, que s'emportaren premis en aquesta Lliga Tardor 13-14.

Com a novetat, a partir d'aquesta lliga, els segons classificats en les categories individuals també són premiats.

1r classificat Porter Menys Golejat: Miguel A. Serra Monserrat (Fund. Samuel Eto'o-Warmhome).
2n classificat Porter Menys Golejat: Cristian López Jaume (Werdes Bremen).
2n classificat Màxim Golejador: Pedro F. Morales Sureda (Rayo Mallorcano CD).

En definitiva, enhorabona a tots els participants de la Lliga Tardor 13-14 i molta sort a la Lliga Primavera 2014 que començarà en breu.


Galeria de fotos:
anar a Facebook
Vídeos: canal 7contra7Tv a youtube


Premis:
4d.2 Si un equip o jugador no es presenta a la recollida d’un premi, s’entén que hi renúncia i perd el dret a rebre’l.

Abonaments:
Tots els jugadors dels equips premiats que així ho desitgen poden passar per la recepció de CampusEsport i donar d'alta el seu abonament.

Us recordem que els abonaments són intransferibles i que la seva durada es limitada. Són vigents a partir del dilluns següent al seu lliurament en la entrega de premis (10/03/2014).