Dades personals

Fotografia de Pedro Fco. Morales Sureda
Nacionalitat: Espanya Espanya
Nom: Pedro Fco. Morales Sureda
Any: 1988
Alçada: 182 cm
Pes: 78 kg
Dorsal: 9
Posició: Davanters
Peu dominant: Dretà

Palmarès

Màxim golejador Lliga Estiu 2011 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2011-2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2012 (42 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2012 (41 gols).
Màxim golejador Lliga Tardor 2012-2013 (35 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2013 (43 gols).
Màxim golejador Lliga Estiu 2013 (44 gols).
Màxim golejador Lliga Primavera 2014 (33 gols).

Historial de partits

Partits Punts MVP Gols marcats Penals marcats Assistències Gols rebuts Gols Pròpia Porta Targetes grogues Doble targeta groga Targetes vermelles
Dijous, 07.11.2013 Rayo Mallorcano CD 6 - 2 Reciclajes Hernández SL 3 3 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 14.11.2013 Rovellats 2 - 5 Rayo Mallorcano CD 0 5 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 28.11.2013 Broken City 1 - 12 Rayo Mallorcano CD 0 8 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 05.12.2013 Rayo Mallorcano CD 2 - 3 Tiki-Taka 3.0 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 12.12.2013 Avengers 1 - 3 Rayo Mallorcano CD 3 3 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 09.01.2014 Ludooooops 1 - 2 Rayo Mallorcano CD 1 2 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 16.01.2014 Rayo Mallorcano CD 14 - 0 Malussia Dormunt 0 8 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 23.01.2014 Morcillas de Burgos 3 - 7 Rayo Mallorcano CD 3 5 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 06.02.2014 Pro Evo 2 - 6 Rayo Mallorcano CD 3 4 0 0 0 0 0 0 0
Dilluns, 24.02.2014 2 - 2 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Dijous, 27.02.2014 2 - 3 0 1 0 0 0 0 0 0 0
Partits totals 13 41 0 0 0 0 0 0 0

Estadístiques personals

Season Equip Jugats Punts MVP  Gols marcats  Penals marcats  Assistències   Gols rebuts  Gols rebuts mitjana  Gols Pròpia Porta  Targetes grogues  Doble targeta groga  Targetes vermelles 
Primavera 2011 Mezzo F.C. 12 0 30 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2011 Fritos Suecos 15 0 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2011-2012 Fritos Suecos 16 26 42 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2012 Fritos Suecos 13 16 42 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2012 Fritos Suecos 11 11 41 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2012-2013 Fritos Suecos 2 3 2 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD 16 12 43 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD 14 16 44 0 0 0 0 0 0 0 0
Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD 11 13 41 0 0 0 0 0 0 0 0
Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD 12 18 33 0 0 0 0 0 0 0 0
Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD 9 0 20 0 0 0 0 0 1 0 0
Total 131 115 382 0 0 0 0 0 1 0 0

Carrera com a jugador

Competició Temporada Equip Funció / Posició:
Grup 4 Primavera 2011 Primavera 2011 Mezzo F.C. Davanters
Grup 1 Estiu 2011 Estiu 2011 Fritos Suecos Davanters
Grup 1 Tardor 2011-2012 Tardor 2011-2012 Fritos Suecos Davanters
Grup 1 Primavera 2012 Primavera 2012 Fritos Suecos Davanters
Grup 1 Estiu 2012 Estiu 2012 Fritos Suecos Davanters
Grup 1 Tardor 2012-2013 Tardor 2012-2013 Fritos Suecos Davanters
Grup 4 Primavera 2013 Primavera 2013 Rayo Mallorcano CD Davanters
Grup 3 Estiu 2013 Estiu 2013 Rayo Mallorcano CD Davanters
Grup 4 Tardor 13-14 Tardor 2013-2014 Rayo Mallorcano CD Davanters
Grup 4 Primavera 2014 Primavera 2014 Rayo Mallorcano CD Davanters
Play-off 1a Estiu 2014 Estiu 2014 Rayo Mallorcano CD Davanters